Coachgilde executive coaching

Online Register

In dit register vindt u als (potentiele) opdrachtgever een overzicht van alle actuele leden van het Coachgilde Executive Coaching. U kunt direct contact opnemen met individuele professionals, of het contactformulier invullen voor raamwerk-opdrachten.

Martin Heynen, MCC

Martin is theatraal, authentiek, humoristisch en een absolute levensgenieter. Zijn expertise op het gebied van ACT maakt hem in het bijzonder geschikt voor hele concrete gedragsveranderingen. Ook leiders met vraagstukken over zelfzekerheid, dominantie of creativiteit zijn bij hem aan het juiste adres.

  • VRAAGSTUKKEN M.B.T. GEDRAGSVERANDERING
  • THEMATIEK ROND AUTHENTICITEIT
  • ONDERZOEK NAAR DOMINANTIE EN ZELFZEKERHEID

Arvid Buit, MCC

Arvid is soms een jonge hond, en soms de ‘oude ziel’ Hij specialiseert zich in het leiderschapsbrein, en schreef daarover twee boeken. Zijn expertise ligt (zoals hij het zelf zegt) op het grensvlak van topleiders en ’teringlijers’. Complexe persoonlijkheden, macht-vraagstukken en hele directe coaching behoren tot zijn unieke stijl.

  • DUALITEIT VAN NARCISTISCHE STRUCTUREN
  • WÉL SUCCESVOL, MAAR NIET GELUKKIG ZIJN
  • RELATIONELE UITDAGINGEN

Meer weten over collectieve raamwerk overeenkomsten?

Wij staan u als Coachgilde Executive Coaching graag bij in leveren van een volledige leiderschapscoaching proces. U geniet de voordelen van collectieve organisatie met individuele specalisten. Mail ons om een kennismakingsgesprek in te plannen.